About us

About us

DEVOTED TO DESIGN

Ons omringen met de meest innovatieve designmerken, ervaren wij nog elke dag als een voorrecht. De pure schoonheid van elk stuk komt tot uiting in een unieke combinatie die stijl en warmte uitstraalt. Met liefde voor design overwinnen we al wat lelijk of zielloos is, thuis en in bedrijven. Perfectie is ons credo. Al meer dan 18 jaar brengen we een uitgesproken visie op wonen, werken en leven. Vanuit een engagement voor superieure kwaliteit, esthetiek en functionaliteit hebben we een eigen vormtaal en stijl. 

DESIGN TO SIZE 

We ‘verkopen’ niet zomaar designmeubilair. Het is onze ambitie om interieurontwerp te herdenken als een concept van eenvoud dat tegelijk ook een persoonlijkheid en een verhaal te vertellen heeft. Dankzij onze objecten helpen we u om uw verhaal tot leven te brengen. Een persoonlijke aanpak vertrekt bij een goed begrip van de ruimte, uw levensstijl, noden en verlangens. Door ons te richten op het essentiële vinden we de juiste ‘match’. 

DESIGN AND BEYOND 

Bij Art Nivo dùrven we, en u vindt er niet alleen klassiekers. Noem het kunst. We flirten met grenzen. In onze showroom, in een prachtig historisch pand in Onderbergen in Gent, vindt u een staalkaart van designers en collecties die ons nauw aan het hart liggen. Ons team werkt ook totaalconcepten uit voor bedrijven, zoals kantoren, zorgcentra en horecazaken. We bieden een veelzijdig en coherent platform. 

Nederlands

Onze troeven

Onze troeven

  • innovatief
  • perfect
  • gepassioneerd
  • gedurfd
  • persoonlijk
  • conceptueel
Nederlands