Home

Abstracta
niet klikbaar
Alias

Technologische lichtheid, accentwisselingen en innovatie zijn vanaf 1979 de sleutelwaarden van Alias, historisch merk van het Made in Italy-design. Dankzij deze waarden neemt de sterke band van de onderneming met gevestigde ontwerpers een aanvang. Samenwerkingen die door de jaren heen gecultiveerd werden en waarmee Alias de eigenheid van elke ontwerper in een voortdurende uitwisseling van stimulans en ideeën en een constant open staan voor een nog nooit eerder vertoond gebruik van materialen en experiment in de technologie naar boven heeft laten komen. Het internationale succes van het merk steunt op de inspanningen die zijn gedaan in de ontwikkeling van creatief onderzoek en kwaliteit van het product, solide productiecapaciteit en grote ervaring in distributie. Alias, gevestigd in Grumello del Monte, vlakbij Bergamo, kan rekenen op een verkoopnetwerk van zo’n 1000 winkels in 50 verschillende landen van de wereld. In 2008 werd de eerste flagship store van Alias geopend in Milaan, in de Corso Monforte 19: een suggestief pand met twee verdiepingen waar het volledige aanbond en de hele ontwerpresearch van het bedrijf de ruimte krijgen. Alle projecten van Alias voldoen met hun sterke expressieve essentie aan de diverse noodzaken op het gebied van woning, projecten.en outdoor. Een productie die zich in een voortdurende evolutie bevindt, met een constant vermogen om tegemoet te komen aan de reële eisen die leven, werken en eigentijds wonen stellen.

klikbaar
Alki
niet klikbaar
Andreu World
klikbaar
Arper
niet klikbaar
Artifort
niet klikbaar
B & B Italia
niet klikbaar
BAXTER
niet klikbaar
Billiani
niet klikbaar
Bisley
niet klikbaar
Buzzispace, a world of silence

Het Belgische bedrijf BuzziSpace werd opgericht in 2007. De ontwerpen van het nieuwe merk werden bijna onmiddellijk een wereldwijde hit, omdat ze tegemoet kwamen aan de globale behoefte om stilte en stijl naar het kantoor te brengen. De designs van BuzziSpace zijn inzetbaar bij veranderende omgevingen wereldwijd: onze kantoren, huizen en andere collaborative spaces worden steeds compacter en wij opteren vaker voor open ruimtes.

Het merk combineert esthetiek en geluidsreductie dankzij het geluidsabsorberende ecovilt dat gebruikt wordt in de ontwerpen, die het dagelijkse leven in alle opzichten beter maken. BuzziSpace heeft wereldwijd vertakkingen met showrooms in Chicago, Atlanta, Sydney, Londen, Rotterdam en natuurlijk het hoofdkantoor in Antwerpen, België. Onlangs opende BuzziSpace ook een productiecentrum in High Point, North Carolina in de VS. 

klikbaar
Cassina
niet klikbaar
Emmemobili
niet klikbaar
Enea
niet klikbaar
Extremis
niet klikbaar
Fantoni
niet klikbaar
Fast
niet klikbaar
Flos
niet klikbaar
FOUR Design
niet klikbaar
FRITZ HANSEN, de streling van Scandinavische esthetiek

Fritz Hansen werd opgericht in 1872 en is uitgegroeid tot een natuurlijk onderdeel van de Deense en internationale design geschiedenis.  Vandaag, is het een exclusief en internationale design merk.  De geschiedenis van Fritz Hansen wordt gekenmerkt door geraffineerd vakmanschap, uniek design en een uitmuntende kwaliteit.  

Toonaangevende architecten en meubelontwerpers wereldwijd hebben regelmatig bijgedragen aan de collectie met mooi gevormd en functioneel meubilair, door gebruik te maken van innovatieve technieken en nieuwe materialen.  

Onze ontwerpfilosofie weerspiegelt onze geschiedenis en inspireert de creatie van nieuwe, eenvoudige, sculpturale en originele tijdloze meubelen die relevant blijven in de tijd. Fritz Hansen design is visionair en haalt het beste uit edele materialen. Elk detail is zorgvuldig doordacht, het proces is grondig en de hoge afwerkingsgraad is een onderdeel van de look, die uniek is en toch direct herkenbaar. De algemene stijl is internationaal en klassevol. Elk meubelstuk is gesofisticeerd op zijn eigen manier, heeft een sterke identiteit en de mogelijkheid om discreet elke ruimte op te lichten.

Dit meubilair is voor de moderne stadsbewoners en internationale bedrijven met een duidelijke voorliefde voor elegantie en luxe en de wens om hun identiteit en imago te versterken. Kortom, mensen die een statement willen maken, dat geheel van henzelf is. 

klikbaar
Hiller
niet klikbaar
Howe
niet klikbaar
Icf
niet klikbaar
Kartell
niet klikbaar
Knoll
niet klikbaar
Kristalia
niet klikbaar
Kuschco
niet klikbaar
La Palma
niet klikbaar
Lamm
niet klikbaar
Lintex
niet klikbaar
LIVING DIVANI, perfect harmonieuze verhoudingen en een gevoel van subtiele luxe

Dit zijn de onderscheidende kenmerken van Living Divani, het dynamische  familiebedrijf dat bekend staat om zijn stofferingen.  Gestart in de jaren zeventig, volgt het bedrijf een duidelijke weg, waarbij het het midden houdt tussen hedendaagse trends en toonaangevend design. Hierbij was de alliantie met Piero Lissoni een mijlpaal. Sinds 1988, in zijn dubbele rol als art director en designer, drukte hij zijn stempel en creëerde het merk : een mengeling van discretie en neutraliteit, lichtheid en dynamisme. Een evenwichtig design dat pure lijnen combineert met comfort , open voor internationale invloeden dankzij een permanente talentenjacht bij nieuwe generaties designers.

Zo werkt Living Divani samen met  ontwerpers als Arik Levy, Claesson Koivisto Rune, Francesco Rota, Harry&Camila, Junya Ishigami, Piergiorgio e Michele Cazzaniga, Nathan Yong, Victor Vasilev, Mario Ferrarini, Giopato & Coombes, Studio Juju, (a+b) dominoni, quaquaro, Victor Carrasco, David Lopez Quincoces, LucidiPevere, Marco Guazzini, Massimo Mariani, mist-o en Kaschkasch. Zij delen allen Living Divani’s bedrijfsstijl en design approach. 

Doorheen de jaren ontwikkelde Living Divani een uitgebreide en gevarieerd aanbod voor de gehele leefomgeving, steeds gekenmerkt door subtiele vormen en proporties. Voor het minimalistische, klassieke tot eclectische interieur vind je bij Living Divani zetels, stoelen, bedden, tafels, boekenkasten , karpetten en een outdoor collectie. 

klikbaar
Magis
niet klikbaar
Marelli
niet klikbaar
Maxalto
niet klikbaar
mdf
niet klikbaar
Mobitec
niet klikbaar
More
niet klikbaar
Moroso
niet klikbaar
Offecct
niet klikbaar
Pedrali
niet klikbaar
Poltrona
niet klikbaar
Poltronova
niet klikbaar
Porro
niet klikbaar
Punt
niet klikbaar
Renz
niet klikbaar
RIVA
niet klikbaar
Robberechts
niet klikbaar
Varaschin
niet klikbaar
Viccarbe
niet klikbaar
Walter
niet klikbaar
Wilkhahn
niet klikbaar