Home

Art Nivo showroom Gent

Showroom

Professioneel advies is meer dan goede smaak, meer dan kennis van het marktaanbod en meer dan functionaliteit alleen. Bij Art Nivo gaat het om een evenwichtige mix, steeds op zoek naar een functioneel en warm geheel en een perfect gesculpteerde esthetiek
In onze showroom in Gent ontvangen we u met de grootste zorg, we maken tijd voor u. Onze medewerkers helpen graag bij de keuze van één object of bij een totaalproject. We begeleiden u in kleur- en materiaalkeuze. We komen ook bij u aan huis om tot een geslaagd resultaat te komen. Alles draait om u.

Outlet

Op zoek naar designmeubels met korting? Kijk dan even naar ons outlet aanbod. Hier vindt u allerlei design stukken die om diverse redenen niet meer in onze showroom verkocht kunnen worden. Het zijn showroommodellen of ze zijn bijvoorbeeld voor een fotoshoot gebruikt. Soms ontbreekt de verpakking. Daarom bieden wij al deze producten aan met kortingen tot wel 40%. Groot design aan kleine prijzen, omdat goed design zijn waarde blijft behouden. Of u nu op zoek bent naar de elegante Egg Chair van Arne Jacobsen of een klassieker als de Saarinen tafel van Knoll, waag uw kans op onze outlet pagina.