AZ Nikolaas

19.04.2016

Een 'healing' realisatie vol licht en kleur

Enkele weken terug werd de nieuwe campus van AZ Nikolaas in Beveren officieel ingehuldigd. Met veel licht en warme kleuren werd voor een huiselijke sfeer gekozen. Zo werd een 'healing environment' gecreëerd die het genezingsproces en de communicatie tussen werknemers, patiënten en bezoekers zou bevorderen. Art Nivo leverde zo'n 700 meubelstukken in de cafetaria, kamers, burelen, en balies. Samen met haar partners nam Art Nivo ook gordijnen en signalisatie onder haar vleugels. 

aan
Knoll Saarinen Actie

27.01.2016

Droomt u ook al zolang van dit design icoon?

Nu bij Art Nivo: Saarinen tafel met witte voet en wit laminaat topblad in promotie, een samenwerking van Knoll en Knack. Een design klassieker van Eero Saarinen, ontworpen in 1953. Knoll International presenteerde de collectie met centrale trompetvoet in 1956 en produceert deze vandaag nog steeds als exclusief producent. Het tafelblad van de Saarinen tafel is gemaakt van laminaat, marmer of walnoot, het onderstel van aluminium.

aan
Tom Dixon accessoires onder de kerstboom

27.11.2015

Tom Dixon accessoires onder de kerstboom

In onze showroom vind je nu ook prachtige accessoires van één van onze favoriete designers, Tom Dixon : unieke kandelaars, originele vazen, sfeervolle schalen, stijlvolle pennenhouders en bladwijzers vervaardigd uit digitaal geëtste messing. Zullen ook uw gasten dit originele en waardevolle geschenk of deze kleine, verfijnde attentie onder de Kerstboom vinden?

aan
Poltronova Joe

02.10.2015

Hi Joe, aangename kennismaking

Als eerste en enige shop in de regio, verwelkomt Art Nivo Joe, een exclusieve fauteuil in de vorm van een gigantische honkbalhandschoen op onzichtbare wielen. Designers De Pas, D’Urbino en Lomazzi wilden hun bewondering uiten voor één van de grootste mythes uit de Amerikaanse honkbalwereld, Joe Di Maggio. Zij brachten een spel van vorm en omvang dat duidelijk verwijst naar het werk van  de Amerikaanse pop-art.

aan
Cassina Villa le Lac Poulownia

15.09.2015

Cassina’s nieuwigheid, de Villa le Lac Paulownia accessoirecollectie. 

Verfijnde accessoires maken uw interieur af. Vandaag biedt Art Nivo een nieuwe exclusieve accessoire lijn: Cassina’s Villa le Lac Paulownia collectie. Een collectie van symbolische maar functionele accessoires gemaakt uit het hout van de legendarische Paulowniaboom.

 

uit
Bouwen aan de zorg

01.06.2015

Eigentijdse meubels brengen huiselijke sfeer in AZ Maria Middelares

De Nederlandse meubelfabrikant Gispen en de Gentse meubelleverancier Art Nivo hebben gezamenlijk de kantoren, de cafetaria, de wachtkamers en de ziekenhuisgangen van het gloednieuwe AZ Maria Middelares aangekleed. Beide bedrijven werken vanuit een vergelijkbare filosofie.

aan
Art Nivo groeit en bloeit

01.04.2015

Art Nivo groeit en bloeit
Ann Morel vervoegt het team

Art Nivo’s passie en ambitie drijft het bedrijf met grote sprongen vooruit. Dit jaar trok deze distributeur van design meubilair nieuw en ervaren talent aan.
In de lente van dit jaar vervoegde Ann Morel het team als consultant en project manager. Met meer dan 20 jaar marketing en design ervaring stuurt Ann interieur projecten aan voor de b-t-b markt, efficiënt, pro-actief en gepassioneerd. Afgestudeerd aan de Vlerick Leuven Ghent Management School, greep zij opportuniteiten op verschillende niveaus. Na vele jaren in de communicatie- (vb. Saatchi & Saatchi) en retailwereld (Mojo) verzamelde zij een weelde aan inzichten in branding en design. Strategie en structuur, organisatie en detail zijn haar merkwaarden. Schoonheid, puurheid en eenvoud zijn haar passie.
 

aan
Herfstactie Fritz Hansen Series 7

20.10.2016

Herftsactie op de Serie 7 van Fritz Hansen. Bij bestelling van 3 modellen, krijgt u de 4de gratis. Deze aanbieding is geldig op alle modellen, ook op gestoffeerde versies. 

aan