Art Nivo showroom Gent

Ontdek onze nieuwe ‘Italiaanse schonen’ Baxter en Riva 1920

Met de vernieuwde showroom voegen wij 2 nieuwe toppers toe aan onze design-portefeuille: Italiaanse schonen Baxter en Riva 1920. Want zoals u leest passen zij perfect binnen onze visie:

1. Duurzame materialen
Zowel Riva 1920 als Baxter vertrekken vanuit de kracht van het natuurlijke materiaal: Baxter selecteert de beste ledersoorten, Riva de mooiste houtsoorten. Bovendien laten ze het materiaal spreken in hun ontwerpen. Dat betekent dat het materiaal het ontwerp dicteert en inspireert en niet omgekeerd: de dikte van de boomstam, de souplesse van het leder, … Dat is het meest pure respect voor natuurlijke materialen! Bovendien vormt ecologisch produceren de rode draad doorheen het hele productieproces. Ecologischer kan niet. 

2. Slow design
De ontwerpen en interieurstukken van Riva 1920 en Baxter vragen uw aandacht. Ze zijn sereen, maar niet vrijblijvend. Net zoals een prachtig kunstobject, een meeslepende melodie of een literair meesterwerk spreken ze tot uw emoties. Ze raken u tot in het diepste van uw ziel. Dat is waar design om draait: stilstaan bij echte schoonheid, bewust thuiskomen en de drukte van elke dag achter u laten.

3. Differentiatie
Deze ontwerpers focussen niet op de commerciële, maar op de conceptuele, esthetische en functionele kenmerken van hun design. Daardoor maken zij ontwerpen die triggeren, meubels die verbinden, stukken die u dwingen om een mening te hebben: you love it or you hate it. En die uitgesproken emoties maken hun design zo sterk. Voor durvers én meerwaardezoekers. 
 
Beleef Baxter en Riva 1920 nu in onze showroom
Laat u verwonderen en verrassen. Zie, ruik, voel en beleef Baxter en Riva 1920 nu in onze showroom.
PS Binnenkort herlanceren wij ook het topmerk Living Divani.
Loop dus regelmatig eens binnen en houd onze nieuwsbrief in de gaten.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Ontvang nieuws van Art Nivo en word uitgenodigd voor events.