Art Nivo showroom Gent

Vernieuwde showroom

Design is constant in beweging, net zoals het leven zelf. Daarom waait er een nieuwe wind in onze showroom. Laat u inspireren en prikkelen, door bijzondere vormen, rijke kleuren en duurzame materialen. Laat u raken in al uw zintuigen, door design dat uitblinkt in schoonheid, functionaliteit en karakter. Sprekend, anders, gedurfd … Ofwel: 100% Art Nivo.

Het fundament van onze interieurvisie: de 3 pijlers van Art Nivo
Wij selecteren alleen merken die bij onze eigenzinnige visie en vibes passen: design met een ijzersterke, onafhankelijke kijk én interieurstukken die die beloftes waarmaken. Dat verdient u en het resultaat is een unieke mix van merken. Designers die hun eigen koers varen en meubels met een sterk verhaal dat past bij onze basiswaarden:

1. Duurzame materialen
“Ecologie is trending, maar wij zijn geen ‘greenwashers.”
Wij houden van echtheid en authenticiteit. Natuurlijke materialen en producten die een leven lang meegaan. Ecologie is trending, maar wij zijn geen ‘greenwashers’. Wij denken na over ecologie en streven naar optimale duurzaamheid bij de selectie van onze merken: in het productieproces, in materiaalgebruik en in het logistieke proces.

2. Slow design
“Wij bieden een tegenwicht voor de rat race. Wij zijn adagio, de anti-goeroes.”
Wij bieden het unieke tegenwicht dat u zoekt voor de dagelijkse rat race en de technologische innovaties. In uw woning wil u tot rust komen: daar bent u veilig en maakt u het gezellig. Daarom zijn wij wel mee met de nieuwste trends en innovaties, maar staan wij bewust op de rem. Uw thuis moet warmte en eigenheid uitstralen, dankzij de juiste stoffen en vormen, …
 

3. Differentiatie
“Wij laten ons niets opdringen en volgen onze eigen visie en esthetiek.”
Wij varen niet blind mee met de stroom en laten ons geen trends opdringen. Wij volgen onze eigen visie en esthetiek. Zo zijn wij geen fan van de nieuwe Pantonekleur voor 2017: Greenery. Waar ‘iedereen’ nu gaat voor groen, kiezen wij voor blauw. Niet om tegendraads te doen, maar omdat het beter past in onze showroompresentatie.

Bewonder onze gloednieuwe, blauwe Moroso-kamer in de showroom vanaf 22 maart, niet toevallig Wereldwaterdag.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Ontvang nieuws van Art Nivo en word uitgenodigd voor events.