Services - Home

Een thuis brengt u in balans en maakt u gelukkig. Een thuisgevoel is onlosmakelijk verbonden met uw woning en interieur. Of het nu minimalistisch is ingericht of met een retrotoets, de ziel is bepalend. We analyseren uw levensstijl en ruimtelijke behoeften, ontwerpen een flexibele lay-out en kiezen, samen met u, zorgvuldig objecten die de ziel van uw woning tot leven brengen. 

Professioneel advies is meer dan goede smaak, meer dan kennis van het marktaanbod en meer dan functionaliteit alleen. Bij Art Nivo gaat het om een evenwichtige mix, steeds op zoek naar een functioneel en warm geheel en een perfect gesculpteerde esthetiek

In onze showroom in Gent ontvangen we u met de grootste zorg, we maken tijd voor u. Onze medewerkers helpen graag bij de keuze van één object of bij een totaalproject. We begeleiden u in kleur- en materiaalkeuze. We komen ook bij u aan huis om tot een geslaagd resultaat te komen. Alles draait om u.

Nederlands

Project Types

Office environment

Vandaag is de werkplek geen ‘business as usual’ meer. Vier generaties zijn aan het werk, home office geraakt ingeburgerd, digitalisatie groeit aan recordsnelheid en productiviteit staat centraal. De imagoboodschap en het feel good-gehalte van de werkplek winnen aan belang. Ons team creëert dan ook geïntegreerde fysieke, virtuele en digitale platformen die stilte en stijl naar de werkplek brengen. We leveren meer dan meubilair; we bieden totaalconcepten en begeleiden bedrijven bij de implementatie van een nieuwe manier van werken. Dankzij een ruim aanbod eigentijdse, kwaliteitsvolle en innovatieve design- en projectmeubelen vullen we wacht- en ontvangstruimten in alsook klassieke, open en flexwerkplekken, co-working spaces, conferentie- en seminariezalen en thuiskantoren. Onze vernieuwende totaaloplossingen creëren een meerwaarde voor werkgevers en klanten.

Healthcare

Met de nodige knowhow en dankzij een indrukwekkende track record in de zorgsector, verlossen we de zorgsector van haar stigmatiserende, grijze imago op vlak van interieurinrichting. Een combinatie van een gezellige inrichting met functioneel en comfortabel meubilair bewerkstelligt de relatie tussen patiënten, bezoekers en verzorgend personeel. Ons team ontzorgt met impactvolle ideeën en door binnen budget en op tijd te leveren. 

Hospitality

Ook hotels, restaurants en bars zijn voer om over na te denken. Ons team werkt totaalconcepten uit voor trendy hot spots, maar ook voor bedrijfsrestaurants en coffee corners. Alweer een mix van een eye-catching sfeer, originaliteit en functioneel (vaak stapelbaar) meubilair en een vleugje accessoires.

Retail

Gepassioneerd door shopping en lifestyle, creëren we platformen waar ruimtes, merken en shoppers connecteren. Goede retailconcepten gaan verder dan mooi of innovatief design en functionaliteit. Ze brengen de ziel van een merk tot leven. Ze genereren trafiek, smeden lange termijn relaties, genereren omzet en zijn kostenefficiënt. In samenwerking met onze partners, herdenken wij processen, routing, sfeer, meubilair, verlichting, productpresentaties … We focussen op kruisbestuiving tussen kantoren en service shops.