Founder
Passionate ambassador

Ik had een droom … Om een design zaak op te richten die schoonheid en geluk brengt. Om samen te werken met een schitterend team dat mijn hart raakt, een team dat verbonden is door de passie voor mooie dingen. Om uit te blinken, te innoveren en differentiëren. Dus ging ik architectuur studeren aan Sint-Lucas. Na enkele jaren als project manager bij KEMBO, richtte ik in 1998 Art Nivo op. Al snel werd Art Nivo een vooraanstaande speler die hedendaags design biedt in combinatie met kwalitatief, ergonomisch en functioneel meubilair. Naast residentiële projecten mag ik vooral corporate klanten als Proximus en ING maar ook vrije beroepen, KMO’s en heel wat instellingen in de ziekenzorg tot mijn klanten rekenen. Vandaag beleef ik die droom … 

Co-founder and Head of Administration
Energy with a smile

In 1998 richtte Murielle, samen met haar echtgenoot, Art Nivo op. Zij ondersteunt het volledige Art Nivo team en is Peters ruggengraat. Ze is een sterke vrouw die de uitdagingen van de business begrijpt, die al haar talenten benut om Art Nivo telkens weer op een hoger niveau te brengen. Haar eindeloze positieve energie stimuleert elkeen die met haar werkt. 

Manager Home Division
Always inspired

Met meer dan 26 jaar ervaring in de fascinerende designwereld , doe ik mijn job nog steeds met passie en enthousiasme. De diversiteit van de job geeft me de grootste voldoening. Een uniek interieur creëren waarin elke klant zich goed voelt, concepten tekenen, kleuren kiezen, ... Het is steeds weer een uitdaging om een nieuw interieur te ontwerpen van scratch, op maat van de persoonlijke geschiedenis en levensstijl van de klant. Dank u om deel te zijn van deze fantastische reis. 

Office Manager
Designed with a smile

Als een 'jonge spring in't veld' en pas afgestudeerd, kwam ik in 2007 bij Art Nivo terecht. Zonder enige design background, werd design voor mij een ongelooflijke ontdekkingsreis. Ik leerde de stijl appreciëren, meer nog, ik ging van kunst houden! Binnen Art Nivo volg ik de projecten van A tot Z op. Als efficiënte en goedlachse back-up voor het commerciële team, ben ik een echte teamplayer. Ook al is elke dag anders, geluk, vreugde en toewijding zijn nooit ver weg. Mijn boek is ver van geschreven maar Art Nivo inspireert me elke dag opnieuw om een nieuw hoofdstuk te schrijven. 

Project Manager
Customer first

Met een brede en diepe kennis van het productassortiment, begeleidt Jan uw project van begin tot einde. Dankzij de vele jaren ervaring in de kantoor- en zorgsector, o.a. bij bedrijven als Samko en Ahrend, denkt Jan in termen van functionaliteit, comfort en budget. Hij verzekert het beste resultaat, ook in minder evidente ruimtelijke omgevingen, en levert een platform met een meerwaarde voor werkgevers, werknemers, verzorgend personeel of patiënten. Jan is tegelijk een doener en een denker. Deze vriendelijke, gedreven en servicegerichte man doet alles voor zijn klant.

Project Manager
The details are not the details. They make the design.

Met meer dan 20 jaar vaardigheid in marketing en design, stuurt Ann interieurprojecten voor de corporate markt. Efficiënt, proactief en met passie. Zij studeerde af aan de Vlerick Leuven Gent Management School en combineerde opportuniteiten in diverse creatieve sectoren. Haar ervaring in reclamebureaus zoals Saatchi & Saatchi en retailagentschappen zoals Mojo, zorgde voor een unieke en rijke schat aan inzichten in branding en design. Strategie en structuur, organisatie en details zijn haar merkwaarden. Schoonheid, puurheid en eenvoud zijn haar credo.