Coming home at the office – Going to work at home

Beste klant,

Beste design lover,

In tijden waarin zekerheden plaats maken voor onzekerheden, willen we een positief inspiratieverhaal brengen. Zonder enige voorbereiding stonden we als burger voor een nieuwe uitdaging, een nieuwe evolutie, een nieuwe manier van werken. De laatste jaren zagen we die evolutie op ons afkomen, maar is deze nu plots in stroomversnelling gegaan. Bedrijven willen al enige tijd werkomgevingen creëren waarin werknemers zich thuis voelen op het werk. Flexibiliteit neemt toe, ergonomie wordt een belangrijk punt en een flinke portie aan ontspanningsmogelijkheden worden mee opgenomen in de inrichtingsvoorstellen. Het welzijn van de mens, de werknemer, komt centraal te staan. Het is enorm moeilijk om goede profielen aan te trekken en men wil met een aantrekkelijk intern kader gemotiveerd personeel aantrekken en deze vooral ook lang (happy) houden.

Vandaag werkt een groot deel van onze bevolking voor onbeperkte tijd van thuis uit (in “corontaine”). Werkgevers moeten de digitale kaart trekken op vlak van communicatie, het vertrouwen schenken aan de werknemers en erop toezien dat het bedrijf kan blijven verder draaien door de klanten op andere manieren te benaderen. Als deze periode (hopelijk vlug) achter de rug is, zullen we merken dat deze nieuwe manier van werken voor een groot deel zal blijven hangen en dat bedrijven nog meer zullen inzetten op flex werkplekken en op de nodige tools om van gelijk waar in de wereld te werken voor de organisatie.

Vanuit deze golf aan veranderingen, zien we dat bedrijven het thuisgevoel op het werk versterken en zullen blijven versterken en dat werknemers ook thuis hun eigen werkruimte zullen inrichten of leefruimtes multifunctioneel zullen benaderen.

“Coming home at the office – Going to work at home”

Flexibel werken wordt meer en meer de toekomst en een doordachte inrichting is hierbij onmiskenbaar. Wij, als Art Nivo, hebben een ongelooflijk gemotiveerd team aan mensen die er hun missie van gemaakt hebben om advies te geven op vlak van inrichting omdat we ervan overtuigd zijn dat we allemaal veel productiever en gemotiveerder zijn als we ons ergens goed voelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op of neem gerust een kijkje op onze website, ons voorstel kan gaan van één ergonomische stoel tot een inrichting & ontzorging van A tot Z, allemaal naargelang het budget en uw wensen.

As long as you are happy with your (home)office

Wil je meer info over onze werkwijze?

We bellen je graag op!

How can we help you?

Deel dit bericht:
No items found.