This is some text inside of a div block.

Nationale Bank België

This is some text inside of a div block.

Rekenen op comfort en eigentijdse esthetiek

Als het om banken gaat, denkt men meestal aan een grimmig en saai gebouw voor zakelijke transacties en financiële behoeften.
Maar Art Nivo is erin geslaagd om dat alles op te klaren bij de Nationale Bank van België.
Het imposante staatsinstituut in Brussel, dat sinds 1850 ten dienste staat van het publiek, bestaat uit vier verdiepingen: de openbare ruimte op de begane grond en drie verdiepingen met kantoorruimte.
Art Nivo kreeg de opdracht om een ​​gastvrije sfeer voor het kantoor te creëren en was verantwoordelijk voor het brainstormen met de betrokken partijen, evenals het zoeken naar eigentijdse meubels die het thema zouden aanvullen - een gezonde balans tussen warmte, ondernemerschap en pragmatiek.


Ontwerp

Hier komt een korte, leuke introductie over het project zelf. Wat de insteek was, waarom voor bepaalde zaken is gekozen, inspiratie, wat er exact gedaan werd. Hier komt een korte, leuke introductie over het project zelf. Wat de insteek was, waarom voor bepaalde zaken is gekozen, inspiratie, wat er exact gedaan werd. Hier komt een korte, leuke introductie over het project zelf. Wat de insteek was, waarom voor bepaalde zaken is gekozen, inspiratie, wat er exact gedaan werd.

No items found.

Maak een afspraak

Contact