Projects

Office

Vandaag is de werkplek geen ‘business as usual’ meer. Ons team creëert dan ook geïntegreerde fysieke, virtuele en digitale platformen die stilte en stijl naar de werkplek brengen. We leveren meer dan meubilair; we bieden totaalconcepten en begeleiden bedrijven bij de implementatie van een nieuwe manier van werken. Dankzij een ruim aanbod eigentijdse, kwaliteitsvolle en innovatieve design- en projectmeubelen vullen we wacht- en ontvangstruimten in alsook klassieke, open en flexwerkplekken, co-working spaces, conferentie- en seminariezalen en thuiskantoren. Onze vernieuwende totaaloplossingen creëren een meerwaarde voor werkgevers en klanten.

Bekijk onze projecten

Healthcare

Met de nodige knowhow en dankzij een indrukwekkende track record in de zorgsector, verlossen we de zorgsector van haar stigmatiserende, grijze imago op vlak van interieurinrichting. Een combinatie van een gezellige inrichting met functioneel en comfortabel meubilair bewerkstelligt de relatie tussen patiënten, bezoekers en verzorgend personeel. Ons team ontzorgt met impactvolle ideeën en door binnen budget en op tijd te leveren.

Bekijk onze projecten

Hospitality

Ook hotels, restaurants en bars zijn voer om over na te denken. Ons team werkt totaalconcepten uit voor trendy hot spots, maar ook voor bedrijfsrestaurants en coffee corners. Alweer een mix van een eye-catching sfeer, originaliteit en functioneel (vaak stapelbaar) meubilair en een vleugje accessoires.

Bekijk onze projecten

Retail

Gepassioneerd door shopping en lifestyle, creëren we platformen waar ruimtes, merken en shoppers connecteren. Goede retailconcepten gaan verder dan mooi of innovatief design en functionaliteit. Ze brengen de ziel van een merk tot leven. Ze genereren trafiek, smeden lange termijn relaties, genereren omzet en zijn kostenefficiënt. In samenwerking met onze partners, herdenken wij processen, routing, sfeer, meubilair, verlichting, productpresentaties … We focussen op kruisbestuiving tussen kantoren en service shops.

Bekijk onze projecten

Nood aan doordachte inrichting met de juiste inhoud en uitstraling
voor heden en toekomst.

Back in business