Services with soul

We werken de projecten uit van A tot Z: zijnde van creatief concept, ontwerp, budget, planning, uitvoering tot opvolging.

SERVICES

Wat we doen

Totaalconcepten

We bevelen producten aan of kunnen voor u een volledig interieurconcept ontwerpen. We leveren en plaatsen meubelstukken of coördineren de totaalinrichting. Wij denken graag met u mee om jouw thuis of werkomgeving te optimaliseren. We zijn graag uw partner, niet uw leverancier.

Creatieve consulting

Bij Art Nivo begeleidt een team van specialisten en partners uw project. We verzamelen de nodige informatie via work scan technieken en onderschrijven een strategische visie alvorens te tekenen. We ontwerpen een onverwacht interieurconcept en bieden professioneel advies voor de werkplek.

Meubilair

Art Nivo heeft een uitgebreid aanbod designmerken. Allen synoniem voor kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. We brengen visie, dankzij gedurfd design dompelen we u onder in een indrukwekkende merkervaring. We hebben een ruim dienstenaanbod waaruit u modulair kan kiezen.

Onze services

Onze showroom

Het is natuurlijk ook mogelijk om ons meubilair te komen bekijken en uittesten. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden en geven je vrijblijvend advies in materiaal- en kleurkeuzes. Ook komen we graag aan huis om tot een geslaagd resultaat te komen. Alles draait om uw thuis.

Onze showroom is doorlopend open van maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 18 uur. Welkom met of zonder afspraak. We verwelkomen je graag!