Service Image

furniture

Art Nivo is meer dan alleen meubels. Wij zijn een professionele partner in het realiseren van het interieur of kantoor van uw dromen. Met passie voor design en jarenlange ervaring, zetten we ons in om u te helpen de juiste keuzes te maken. Of u nu een complete woon- of werkruimte wilt inrichten of enkele mooie accenten wilt toevoegen, wij kunnen u helpen om van uw huis een thuis te maken.

Samen met de meest prestigieuze designmerken als &Tradition, B&B Italia, Cassina, Fritz Hansen en Muuto garanderen wij tijdloze en superieure kwaliteit meubels die zowel bij uw stijl als uw budget passen. Art Nivo biedt een breed scala aan meubels, van comfortabele sofa's en stijlvolle tafels tot praktische kasten en iconische stoelen.

Bij Art Nivo maken we van uw interieur een ervaring die niet alleen mooi maar ook functioneel en duurzaam is. Kom langs voor professioneel advies en ontdek hoe we van uw huis een super stijlvolle omgeving kunnen maken.

No items found.

Premium designmerken

Art Nivo staat voor een uitgebreide collectie aan top designmerken, synoniem voor kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. Laat ons u onderdompelen in een indrukwekkende merkervaring.

Uw garantie op authentiek design

Bij Art Nivo kunt u met een gerust hart winkelen. Wij verkopen uitsluitend originele ontwerpen, vergezeld van een echtheidscertificaat en/of een gegraveerde signatuur van de ontwerper en fabrikant. Exclusieve edities zijn genummerd, waardoor de uniciteit en waarde gewaarborgd zijn.

Wij behandelen uw bestelling met de grootste zorg, zorgen voor een stevige verpakking en garanderen een tijdige levering. Bij Art Nivo staat kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop.