Woningen met een totaalbeleving

We combineren onze expertise en creativiteit om u de beste woonbeleving te bieden. Dit resulteert in harmonieuze ruimtes, zowel binnen als buiten die een unieke sfeer en comfort uitstralen.

Interiors for home

We geloven dat uw thuisinterieur een weerspiegeling moet zijn van uw unieke stijlen behoeften. Daarom gaan we verder dan alleen het leveren van meubels. We creëren totaalconcepten op maat die perfect aansluiten bij uw wensen en die uw woonruimte transformeren tot een plek waar u zich thuis en geïnspireerd voelt.

Esthetiek, functionaliteit en comfort voorop. Een mooie ruimte moet ook functioneel en comfortabel zijn. Daarom combineren we onze passie voor design met oog voor detail en gebruiksgemak. We kiezen voor hoogwaardige materialen en kwalitatieve merken die samen met onze ervaren vakmensen top kwaliteit garanderen.

Wij brengen indoor, outdoor, lighting, art.

Realisaties

interieurfoto met bureau en stoelmodern interieur met zicht op het maatwerk van de keuken

Designmerken

Art Nivo staat voor een uitgebreide collectie aan top designmerken, synoniem voor kwaliteit, esthetiek en functionaliteit.
Laat ons u onderdompelen in een indrukwekkende merkervaring.

Uw droominterieur in vier stappen

Van advies en ontwerp tot realisatie en styling, wij bieden u een complete service die ervoor zorgt dat uw droominterieur realiteit wordt. We werken nauw met u samen om uw visie te begrijpen en deze te vertalen in een prachtig en functioneel ontwerp.

Advies

Van advies over individuele producten tot het realiseren van een compleet interieurconcept, wij begeleiden u bij uw droominterieur.

Ontwerp

We ontwerpen uw droominterieur, van meubel tot totaalinrichting op maat, met advies door een ervaren team.

Realisatie

Uw project wordt begeleid door ervaren team van specialisten en partners voor een totale ontzorging en succesvol project.

Styling

Op basis van uw specifieke behoeften stellen we producten voor of ontwerpen we voor u een volledig interieurconcept.