Service Image

Lighting

Verlichting speelt een cruciale rol in het vormgeven van de gewenste sfeer en uitstraling van elke ruimte. Bij Art Nivo begrijpen we dat de juiste verlichting veel meer is dan enkel functioneel licht; het is de meest veelzijdige en krachtige tool om in een interieur het verschil te maken.

Een betoverende verlichting ontstaat uit het perfecte evenwicht tussen het lichteffect en de vormgeving van het verlichtingsobject. Bij Art Nivo streven we ernaar om dit evenwicht te bereiken en zo jouw interieur de ziel te geven die het verdient. Onze aanpak is niet enkel gericht op de esthetiek, maar ook op de functionaliteit en duurzaamheid van de verlichtingsoplossingen.

Laat ons samen jouw interieur transformeren met verlichting die niet alleen bijdraagt aan de sfeer, maar ook de unieke kenmerken van je ruimte benadrukt. Art Nivo biedt deskundig advies en begeleiding, gebaseerd op jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de nieuwste trends en technologieën in verlichting.

No items found.

Verlichtingsmerken

Art Nivo staat voor een uitgebreide collectie aan top verlichtingsmerken, synoniem voor kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. Laat ons u onderdompelen in een indrukwekkende merkervaring.

Lichtadvies of lichtstudie?

Bij Art Nivo begrijpen we dat elk verlichtingsproject uniek is en een eigen aanpak vereist. Daarom bieden we zowel lichtadvies als lichtstudies aan, elk afgestemd op specifieke situaties en behoeften.

Lichtadvies

Lichtadvies richt zich op bestaande situaties of situaties waarbij de bekabeling reeds is geplaatst. Hierbij bieden wij gepersonaliseerd licht-technisch advies dat past binnen de huidige infrastructuur. Of het nu gaat om het verbeteren van de verlichting in een bestaande ruimte of het aanpassen aan een nieuw domoticasysteem. Wij zorgen voor een creatief en esthetisch advies dat de sfeer en functionaliteit van de ruimte optimaliseert.

Lichtstudie

Een lichtstudie is daarentegen ideaal voor nieuwbouw- of renovatieprojecten. Hierbij beginnen we van een blanco canvas en kunnen we vanaf het begin een volledig geïntegreerd verlichtingsplan opstellen. Dit omvat zowel technisch advies als creatieve, esthetische aanbevelingen die rekening houden met het gewenste domoticasysteem. Een lichtstudie biedt de mogelijkheid om architecturale verlichting te integreren, waarbij de armatuur ondergeschikt is aan het lichteffect, evenals decoratieve armaturen die perfect afgestemd zijn op de look en feel van het project, zowel indoor als outdoor.

Of je nu een bestaand interieur wilt verbeteren met deskundig lichtadvies of een nieuw project vanaf de grond wilt laten schitteren met een uitgebreide lichtstudie, Art Nivo biedt de expertise en creatieve oplossingen die je nodig hebt. Samen creëren we verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook de ziel en esthetiek van je ruimte versterkt.

Onze aanpak

Bij Art Nivo geloven we in een grondige en persoonlijke aanpak om jouw verlichtingsproject tot een succes te maken. Hieronder beschrijven we de stappen die we volgen om je van begin tot de oplevering te begeleiden.

Stap 1: Intakegesprek

We starten met een uitgebreid intakegesprek om de situatie en jouw wensen volledig te begrijpen. Dit doen we via een huis- of werfbezoek, ondersteund door foto’s, renders, plannen en doorsneden. Tijdens dit gesprek verzamelen we alle nodige informatie om een duidelijk beeld te krijgen van je verwachtingen en de technische vereisten.

Stap 2: Moodboard en lichtplan opmaken

Op basis van het intakegesprek maken we een moodboard en een gedetailleerd lichtplan. Het moodboard helpt ons om de gewenste sfeer en stijl visueel vast te leggen, terwijl het lichtplan een technisch overzicht biedt van de lichtpunten, armaturen en sturingen. Dit plan voldoet aan de eisen van de toekomst en zorgt voor een harmonieus geheel.

Stap 3: Presentatie, offerte en verlichtingsplan

We nodigen je uit voor een presentatie waarin we het moodboard en lichtplan toelichten. Tijdens deze sessie presenteren we ook onze offerte die een duidelijk beeld geeft van begroting. We bespreken elk detail om ervoor te zorgen dat het plan volledig aansluit bij jouw wensen en budget.

Stap 4: Ondersteuning en begeleiding bij realisatie

Bij de realisatie van het project bieden we volledige ondersteuning en begeleiding. Dit omvat het instellen van de verlichting en volledige ontzorging door onze eigen diensten. Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt, van installatie tot afwerking.

Met Art Nivo kies je voor een professionele en zorgvuldige aanpak, waarbij jouw wensen en de kwaliteit van het eindresultaat altijd centraal staan. Samen creëren we verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook de ziel van jouw interieur vormt.