Service Image

Outdoor

Bij Art Nivo brengen we uw leefruimte naadloos naar buiten met onze prachtige outdoor designs. Wij transformeren uw terras, tuin of patio in een uitnodigende oase waar u kunt ontspannen en genieten van de frisse buitenlucht.

Ons team van getalenteerde ontwerpers werkt nauw met u samen om uw unieke buitenbeleving te realiseren. We houden rekening met uw stijl, behoeften en budget om een unieke buitenruimte te creëren die perfect bij u past. Of u nu een sfeervolle zithoek wilt, een uitnodigende eetruimte of een ontspannende poolomgeving, wij maken het mogelijk.

Een uitgebreid assortiment aan accessoires en decoraties geeft uw buitenruimte extra stijl. Denk aan sfeervolle verlichting, prachtige plantenbakken en unieke kunstwerken die uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

No items found.

Premium outdoormerken

Art Nivo staat voor een uitgebreide collectie aan design outdoormerken, synoniem voor kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. Laat ons u onderdompelen in een indrukwekkende merkervaring.

Verlichting en meubilair voor uw perfecte buitenbeleving

Verleng uw leefruimte naadloos naar buiten met Art Nivo's oogstrelende outdoor design. We creëren een uitnodigende oase waar u kunt ontspannen en genieten van de frisse buitenlucht, met behulp van stijlvolle verlichting en comfortabele meubels.

  • Verlichting die de sfeer bepaalt: creëer de perfecte ambiance met onze unieke outdoorverlichting. Kies uit sfeervolle hanglampen, subtiele wandlampen of praktische vloerlampen. We adviseren u graag over de juiste verlichting voor uw terras, tuin of patio, rekening houdend met uw stijl en behoeften.
  • Meubilair dat comfort uitstraalt: ontspan in stijl met onze collectie outdoor meubels. Van comfortabele loungesets tot handige bijzettafels, we hebben alles om uw buitenruimte compleet te maken. We werken samen met gerenommeerde merken om u meubels van topkwaliteit te garanderen die bestand zijn tegen de elementen.
  • Meer dan meubilair en verlichting: Naast verlichting en meubels bieden we ook een breed scala aan accessoires en decoraties om uw buitenruimte extra cachet te geven. Denk aan prachtige plantenbakken, unieke kunstwerken en sfeervolle textiel.

Uw partner voor outdoor design

Laat Art Nivo u helpen om uw droomtuin te realiseren. We werken nauw met u samen om een ​​uniek ontwerp te creëren dat perfect bij u past. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken graag uw ideeën en mogelijkheden en helpen u bij elke stap om uw buitenruimte tot leven te brengen.