Service Image

styling & art

Bij Art Nivo draait het om veel meer dan alleen meubels: uw interieur is tenslotte een spiegel van uw persoonlijkheid en stijl. Onze professionele stylingsdiensten zorgen ervoor dat uw ruimte die speciale finishing touch krijgt die het verdient.

Onze ervaren stylisten hebben oog voor detail en een passie voor het creëren van sfeervolle, inspirerende ruimtes. Samen met u werken we om uw wensen en behoeften te begrijpen en een stylingplan te creëren dat perfect bij u past.

No items found.

Merken

Art Nivo staat voor een uitgebreide collectie aan top merken, synoniem voor kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. Laat ons u onderdompelen in een indrukwekkende merkervaring.

Styling bij Art Nivo

Bij Art Nivo werken we exclusief met unieke kunstwerken, accessoires en decoraties van topmerken of artiesten. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en stijl die een trend kan bieden. We houden rekening met het budget dat u instelt, zodat het stylingproject binnen de limieten blijft die u heeft bepaald.

We bieden:

  • Volledige restyling van uw interieur: een fris, nieuw ontwerp voor uw interieur.
  • Advies bij het kiezen van kunstwerken: vind de perfecte stukken om uw ruimtes tot leven te brengen.
  • Styling van accessoires: creëer harmonie en balans met zorgvuldig gekozen decoratieve items.
  • Kleur en karakter toevoegen: breng uw interieur tot leven met doordachte kleurenschema's en unieke accenten.

Wilt u uw interieur een nieuwe look geven? Nodig onze interieurstylisten uit voor een bezoek aan huis, inclusief een zorgvuldig geselecteerd assortiment decoratieartikelen, speciaal voor u. Geef ons de mogelijkheid uw huis een sfeer en persoonlijkheid te geven die werkelijk bij u past.