Over Ons

About Image

Ons team van gedreven experts en ontwerpers combineert hun talenten en kennis om samen unieke interieurs te creëren. We focussen op de totaalbeleving van uw ruimte, of het nu gaat om uw woning, kantoor, bedrijfspand, winkel of zorginstelling.

Meer dan esthetiek: functionaliteit en comfort voorop.

We geloven dat een mooie ruimte ook functioneel en comfortabel moet zijn. Daarom combineren we onze passie voor design met oog voor detail en gebruiksgemak. We kiezen voor hoogwaardige materialen en kwalitatieve merken die samen met onze  ervaren vakmensen topkwaliteit garanderen.

Service Image

Onze mensen

Team
Hanne Seghers
Interieurarchitecte - Manager Projects
Team
Stephanie Van Caenegem
Architecte - Manager Homes
Team
Laure Cloquet
Interieurachitecte
Team
Justine Goossens
Interieurarchitecte
Team
Wout Piteraerents
Lighting Expert B2C/B2B
Team
Manon Duran
Sales Consultant
Team
Marcel Eeckhout
Investor
Team
Isaac Eeckhout
Business Developer B2B
Team
Jan Van Havermaet
Sales Consultant
Team
Frederik Multael
Finance & Operations
Team
Xavier De Groote
Sales Consultant
Team
Murielle Van Bignoot
Founder
Team
Tineke De Bruyker
Administration & Logistics
Team
Jacob Eeckhout
Marketing & Operations

Verhalen schrijven met inrichting

Geen doorsnee interieur, maar een fascinerend designverhaal. Dat is waar Art Nivo 2.0 voor staat. We gaan verder dan klassieke interieurvormgeving en creëren totaalbelevingen op maat voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze vier expertises – indoor, outdoor, lighting & art – komen samen in unieke projecten die uw leef- of werkomgeving transformeren. Van stijlvolle interieurs tot sfeervolle outdoorruimtes en op maat gemaakte verlichtingsplannen, we integreren kunst en esthetiek naadloos in elk concept.

In onze showroom, gevestigd in de stijlvolle Gentse burgemeesterswoning, ervaart u onze passie en expertise. Hier ontdekt u exclusieve topmerken zoals B&B Italia, Cassina en Fritz Hansen, en proeft u van de totaalbeleving op het hoogste niveau.

Section Image