Over Ons

Ons team van gedreven experts en ontwerpers combineert hun talenten en kennis om samen unieke interieurs te creëren. We focussen op de totaalbeleving van uw ruimte, of het nu gaat om uw woning, kantoor, bedrijfspand, winkel of zorginstelling.

Esthetiek, bruikbaarheid en comfort

Elke ruimte esthetisch aantrekkelijk, praktisch en comfortabel maken. Dat is onze passie. Dankzij onze inzet voor hoogwaardige materialen en vooraanstaande merken, samen met de expertise van ons team, garanderen we een ongeëvenaarde beleving. Onze interieurspecialisten zorgen voor oplossingen die perfect aansluiten bij ùw wensen en behoeften, waardoor elke ruimte een unieke uitstraling krijgt.

Service Image

Het team

Team
Hanne Seghers
Interieurarchitecte - Manager Projects
Team
Stephanie Van Caenegem
Architecte - Manager Homes
Team
Laure Cloquet
Interieurachitecte
Team
Justine Goossens
Interieurarchitecte
Team
Wout Piteraerents
Lighting Expert B2C/B2B
Team
Manon Duran
Sales Consultant
Team
Marcel Eeckhout
Investor
Team
Jan Van Havermaet
Sales Consultant
Team
Frederik Multael
Finance & Operations
Team
Murielle Van Bignoot
Founder
Team
Tineke De Bruyker
Administration & Logistics

Verhalen schrijven met inrichting

Geen doorsnee interieur, maar een fascinerend designverhaal. Dat is waar Art Nivo 2.0 voor staat. We gaan verder dan klassieke interieurvormgeving en creëren totaalbelevingen op maat voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze vier expertises – indoor, outdoor, lighting & art – komen samen in unieke projecten die uw leef- of werkomgeving transformeren. Van stijlvolle interieurs tot sfeervolle outdoorruimtes en op maat gemaakte verlichtingsplannen, we integreren kunst en esthetiek naadloos in elk concept.

In onze showroom, gevestigd in de stijlvolle Gentse burgemeesterswoning, ervaart u onze passie en expertise. Hier ontdekt u exclusieve topmerken zoals B&B Italia, Cassina en Fritz Hansen, en proeft u van de totaalbeleving op het hoogste niveau.

Section Image