Blurring the lines met Extremis

Jacob Eeckhout

Op 16 mei nam Art Nivo deel aan een visionair event van onze partner Extremis: "blurring the lines." Plaats van afspraak was NOA Outdoor Living, gecombineerd met een bezoek aan het unieke SILT.

Dit evenement was een mooi voorbeeld van hoe een totaalbeleving tot stand komt wanneer je architectuur, interieur en landschapsontwerp samenbrengt.

Bij Art Nivo geloven we sterk in de kracht van geïntegreerde expertise. Onze vier domeinen - furniture, outdoor, lighting, styling & art - vormen samen de bouwstenen voor een harmonieuze en betoverende omgeving. In plaats van een sequentiële aanpak, waarbij elk element afzonderlijk wordt behandeld, streven wij ernaar om deze elementen vanaf het begin in samenhang te ontwikkelen.

Tijdens het bezoek aan NOA Outdoor Living en SILT kregen we een inspirerende inkijk in hoe deze geïntegreerde aanpak in de praktijk kan werken. We zagen hoe het vervagen van de lijnen tussen architectuur, interieur en landschapsarchitectuur leidt tot een verrijkende en versterkende samenwerking.

Hoogtepunten van de dag waren zonder meer de lezingen van Isabel Van Haute en Steven Delva. Deze twee Belgische autoriteiten toonden aan de hand van realisaties hoe zij de grenzen tussen verschillende ontwerpdisciplines omverwerpen en daarmee een holistische benadering van design creëren. Hun inspirerende verhalen boden waardevolle lessen en gaven de aanwezigen nieuwe ideeën om in hun eigen werk toe te passen.

Het evenement toonde duidelijk aan dat een totaalbeleving ontstaat wanneer verschillende expertises niet afzonderlijk, maar in nauwe samenwerking worden ingezet. Het succes van NOA Outdoor Living en het bezoek aan SILT onderstreept de essentie van wat wij bij Art Nivo nastreven: een geïntegreerde benadering die leidt tot unieke en onvergetelijke ervaringen.

We zijn trots op de samenwerking met Extremis en kijken uit naar toekomstige evenementen waar we de lijnen nog verder kunnen vervagen en onze visie op geïntegreerd design verder kunnen uitdragen.

NOA Outdoor Living is een iconische plek van 40.000 m2 waar architectuur, landschaps- en interieurontwerp samenvloeien. Twaalf paviljoenen vormen een idyllische plek en een bron van inspiratie. Contacteer ons voor een begeleid bezoek. 

Mis geen artikel. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.