Nieuwe Tulipan Pod van +Halle (3daysofdesign)

Hanne Seghers

Tijdens het toonaangevende designevenement 3daysofdesign heeft +Halle de Tulipan pod geïntroduceerd, een revolutionaire toevoeging voor B2B-interieurprojecten. Art Nivo is verheugd dit innovatieve product aan te bevelen aan onze professionele klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en functionele oplossingen voor hun open kantoorruimtes.

Een nieuwe standaard in zachte afsluiting
De Tulipan pod is een nieuw type zachte afsluiting, ontworpen door het Londense designbureau Industrial Facility. Dit meubelstuk biedt een moment van afzondering zonder het gevoel te geven dat je je volledig afsluit van de omgeving.

Geen kamer, geen telefooncel, maar iets totaal nieuws
Tulipan is niet zomaar een kamer of een telefooncel. Het is een micro-stilte ruimte waar een comfortabele stoel en een klein tafeltje samenkomen om een intiem architectonisch element te vormen. Deze combinatie biedt de perfecte balans tussen privacy en openheid, ideaal voor korte momenten van concentratie of overleg.

Ideaal voor moderne werkplekken
Voor B2B-interieurprojecten biedt de Tulipan pod een unieke oplossing voor de uitdagingen van de moderne werkplek. Met zijn elegante ontwerp en functionele eigenschappen is het een waardevolle aanvulling op elke kantoorinrichting. Het stelt werknemers in staat om zich even terug te trekken zonder volledig geïsoleerd te zijn, wat de productiviteit en het welzijn bevordert.

Art Nivo is informeert u graag verder over deze Tulipan pod. Als uw partner in innovatieve en hoogwaardige interieurprojecten, begrijpen wij de waarde van producten die zowel esthetiek als functionaliteit combineren. De Tulipan pod van +Halle is daar een perfect voorbeeld van.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe de Tulipan pod uw volgende interieurproject kan transformeren.

Categorie:

Mis geen artikel. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.