Business spaces with soul

We leveren meer dan meubilair; we bieden totaalconcepten en begeleiden bedrijven bij de implementatie van een nieuwe manier van werken. Dankzij een ruim aanbod eigentijdse, kwaliteitsvolle en innovatieve design- en projectmeubelen vullen we wacht- en ontvangstruimten in, alsook klassieke, open en flexwerkplekken, co-working spaces, conferentie- en seminariezalen en thuiskantoren. Onze vernieuwende totaaloplossingen creëren een meerwaarde voor werkgevers en klanten.

PROFESSIONEEL

Onze aanpak

01

Creatieve consulting

We verzamelen de nodige informatie via work scan technieken en onderschrijven een strategische visie alvorens te tekenen. We ontwerpen een onverwacht interieurconcept en bieden professioneel advies voor de werkplek, audiovisuele apparaten en signalisatie.

02

Ontwerp interieurconcept

Dankzij onze jarenlange ervaring, uitgebreide productkennis, en/of doorgedreven technische uitwerking van designconcepten, garanderen we een vlotte productie en installatie, op tijd en binnen budget.

03

Implementatie

Art Nivo heeft een uitgebreid aanbod designmerken. Allen synoniem voor kwaliteit, esthetiek en functionaliteit.We brengen visie, dankzij gedurfd design dompelen we u onder in een indrukwekkende merkervaring.

Het kantoor van uw dromen

Vandaag is de werkplek geen ‘business as usual’ meer. Ons team creëert dan ook geïntegreerde fysieke, virtuele en digitale platformen die stilte en stijl naar de werkplek brengen. We leveren meer dan meubilair; we bieden totaalconcepten en begeleiden bedrijven bij de implementatie van een nieuwe manier van werken. Onze vernieuwende totaaloplossingen creëren een meerwaarde voor werkgevers en klanten.

Meer projecten
Weg met die grijze wachtruimte

Met de nodige knowhow en dankzij een indrukwekkende track record in de zorgsector, verlossen we de zorgsector van haar stigmatiserende, grijze imago op vlak van interieurinrichting. Een combinatie van een gezellige inrichting met functioneel en comfortabel meubilair bewerkstelligt de relatie tussen patiënten, bezoekers en verzorgend personeel. Ons team ontzorgt met impactvolle ideeën en door binnen budget en op tijd te leveren.

Meer projecten
Totaalconcepten voor trendy hotspots

Ook hotels, restaurants en bars zijn voer om over na te denken. Ons team werkt totaalconcepten uit voor trendy hotspots, maar ook voor bedrijfsrestaurants en coffee corners. Alweer een mix van een eye-catching sfeer, originaliteit en functioneel (vaak stapelbaar) meubilair en een vleugje accessoires.

Meer projecten

PROFESSIONEEL

Happy Customers

Art Nivo begeleidde ons perfect tijdens ons nieuwbouwproject, in nauwe samenwerking met de architect. Het project was best een uitdaging: we vroegen hen om het industriële karakter van onze activiteiten en ons gebouw te respecteren, maar ook om ons interieur warm en huiselijk te maken. Ze kozen hiervoor kleuren, stoffen, materialen en meubels die exact die sfeer creëren. Als bouwheer vinden we dus dat ze met glans zijn geslaagd voor de uitdaging! De vele lovende commentaren van bezoekers, leveranciers en klanten bij het binnenkomen van ons gebouw bevestigen dit ook.
Charlotte Roelens
Callens
Fotograaf: Valerie Clarysse
Altijd stijlvol.
Ramo Goktepe
Grand Cafe Godot
Fotograaf: Sam De Backer
☆☆☆☆☆
Louis Van Doorsselaere
Uzin UTZ België
Fotograaf: Valerie Clarysse
Als restaurant zochten we een stoel die zowel comfort biedt aan onze gasten als esthetisch een meerwaarde geeft aan ons interieur. Bij Art Nivo luisterde men aandachtig naar onze wensen en kregen we een gepast voorstel dat naadloos aansloot op wat wij in gedachten hadden. Top service!
Joke Michiel
Restaurant Souvenir
Fotograaf: Heikki Verdurme
Meer bekijken