A team with soul

Een team van specialisten en partners begeleidt nauwkeurig uw project met hart en ziel. Service staat dan ook zeer hoog genoteerd bij Art Nivo. Door deze persoonlijke en totale aanpak ontzorgen wij onze klanten compleet .

MEET THE TEAM

Over ons

Art Nivo heeft werkelijk alles in huis om u te helpen bij de realisatie van de gewenste sfeer bij het herinrichten van uw woning. Een team van specialisten en partners begeleidt nauwkeurig uw project. We gaan daarbij voor uw perfecte thuis. Dat doen we door vernieuwende interieurconcepten op maat te creëren. De ‘match’ tussen de klant én de stijl vande woning staat bij Art Nivo centraal.

Naast een persoonlijke aanpak en totale service ontzorgen we onze klanten. We werken de projecten uit van A tot Z: zijnde van creatief concept, ontwerp, budget, planning, uitvoering tot opvolging. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis realiseren we alles op tijd én binnen het afgesproken budget. Ontdek onze prachtige showroom met top designmerken in het historisch pand van de voormalige burgmeesterwoning in hartje Gent.

Murielle Van Bignoot

Founder

Marcel Eeckhout

Chairman

Lieven Messiaen

Business Developer

Isaac Eeckhout

Business Developer

Marjane Reynaert

Manager Home Division

Stephanie Van Caenegem

Manager Home Division

Jan Van Havermaet

Project Manager

Manon Duran

Project Manager

Justine Goossens

Studio

Frederik Multael

Office Manager

Tineke De Bruyker

Office Manager

Els Vancoillie

Mastery of All things beautiful

Henk Delporte

Logistics

Join the team!