A team with soul

Een team van specialisten en partners begeleidt nauwkeurig uw project met hart en ziel. Service staat dan ook zeer hoog genoteerd bij Art Nivo. Door deze persoonlijke en totale aanpak ontzorgen wij onze klanten compleet .

MEET THE TEAM

Over ons

Art Nivo heeft werkelijk alles in huis om u te helpen bij de realisatie van de gewenste sfeer bij het herinrichten van uw woning. Een team van specialisten en partners begeleidt nauwkeurig uw project. We gaan daarbij voor uw perfecte thuis. Dat doen we door vernieuwende interieurconcepten op maat te creëren. De ‘match’ tussen de klant én de stijl vande woning staat bij Art Nivo centraal.

Naast een persoonlijke aanpak en totale service ontzorgen we onze klanten. We werken de projecten uit van A tot Z: zijnde van creatief concept, ontwerp, budget, planning, uitvoering tot opvolging. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis realiseren we alles op tijd én binnen het afgesproken budget. Ontdek onze prachtige showroom met top designmerken in het historisch pand van de voormalige burgmeesterwoning in hartje Gent.

Stephanie Van Caenegem

Architecte - Manager Home Division - Manager Studio

Justine Goossens

Interieurarchitecte

Laure Cloquet

Interieurachitecte

Wout Piteraerents

Lighting Expert B2C/B2B

Hanne Seghers

Sales Consultant B2B - Interieurarchitecte

Manon Duran

Sales Consultant B2B/B2C

Jan Van Havermaet

Sales Consultant B2B

Murielle Van Bignoot

Founder - CEO

Lieven Messiaen

Business Developer B2B

Isaac Eeckhout

Business Developer B2B

Tineke De Bruyker

Office Manager

Henk Delporte

Logistics

Frederik Multael

COO - Finance

Jacob Eeckhout

Marketing

Marcel Eeckhout

Investor - Chairman

Join the team!